اخبار و رویدادها: نشست معاونین و مسئولین فرهنگی دانشگاه های شهرستان

سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۹- ۱۱:۲۶:۲۲

نشست معاونین و مسئولین فرهنگی دانشگاه های شهرستان

نشست معاونین و مسئولین فرهنگی دانشگاه های شهرستان در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد جلسه معاونین و مسئولین فرهنگی دانشگاههای شهرستان شاهرود 16 اسفند ماه در اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

جلسه معاونین و مسئولین فرهنگی دانشگاههای شهرستان شاهرود 16 اسفند ماه در اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. این جلسه با حضور حجت الاسلام دکتر محمود شریعتمدار تهرانی رئیس دانشکده علوم قرآنی و حجت الاسلام احمد نظری مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، مرتضی محمدیون معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، احمد کریمی معاون دانشجویی و فرهنگی علمی و کاربردی جهاد کشاورزی، مریم اسرافیلیان سرپرست دانشگاه پیام نور میامی، صادق عرب معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی آفرینش و مریم معتمدی فر مسئول امور فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی البرز شرقی برگزار گردید.

در این جلسه که به دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود انجام شد دکتر رضا شیخ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود هدف از برگزاری این جلسه را استفاده از امکانات شهرستان دانست و یادآور شد مباحث فرهنگی مشترکی بین دانشگاه ها وجود دارد که با استفاده از پتانسیل های دانشگاه ها می توان برنامه ها و فعالیت های فرهنگی را گسترده تر و عمیق تر پیگیری نمود. وی خاطرنشان کرد انسجام بیشتر دانشگاه های شهرستان بی شک به نفع مسائل فرهنگی دانشگاه ها و تسهیل امور فرهنگی و موجب جلوگیری از موازی کاری خواهد شد.

در این نشست پیرامون جشنواره نذر فرهنگی، نکوداشت بزرگان و مفاخر اسلامی و برگزاری محفل انس با قرآن بحث و تبادل نظر شد.

سپس دکتر ناصر گودرزی مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود به ارائه گزارش برنامه های مشترک بین دانشگاهی در نیم سال تحصیلی جاری پرداخت. در ادامه اعضاء این جلسه نقطه نظرات خود در خصوص لزوم و اهمیت چنین نشست ها را بیان داشتند.

شایان ذکر است برگزاری ماهیانه جلسه معاونین و مسئولین فرهنگی دانشگاه های شهرستان مصوب گردید.