اخبار و رویدادها: دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹- ۰۸:۳۸:۴۸

دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری از سوی انجمن علمی معماری دانشگاه صنعتی شاهرود، گروه معماری و با همکاری اتحادیه علمی پژوهشی

دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری

در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری از سوی انجمن علمی معماری دانشگاه صنعتی شاهرود، گروه معماری و با همکاری اتحادیه علمی پژوهشی دانشجویان معماری و شهرسازی سراسر کشور،  17 لغایت 19 اسفند ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

برپایی مسابقه اسکیس کشوری و برگزاری مجمع عمومی دبیران انجمن های علمی معماری و شهرسازی سراسر کشور از بخش های این رویداد علمی است. سخنرانی دکتر محمد منصور فلامکی چهره ماندگار معماری کشور و دکتر سیروس باور، متخصص رشته شهرسازی کشور از برنامه های این جشنواره می باشد.

برپایی کارگاه یک روزه اسکیس و مفاهیم آن و همچنین نمایش پوسترهای نمایشگاه بین المللی آب"YAKU" با همکاری آتلیه هنر دانشگاه لایلوآ از کشور پرو و گروه طراحان گرافیک انار نیز از حاشیه های پررنگ دومین جشنواره کشوری آتلیه معماری در دانشگاه صنعتی شاهرود است.

شرکت کنندگان در این جشنواره، اساتید برجسته معماری و شهرسازی و دانشجویان منتخب معماری و شهرسازی کشور هستند.

گفتنی است پایگاه اطلاع رسانی این جشنواره به نشانیwww.atolie-memari.com  می باشد.