اخبار و رویدادها: مهارت های تجارت بین الملل در دانشگاه صنعتی شاهرود فراگیر می شود

مهارت های تجارت بین الملل در دانشگاه صنعتی شاهرود فراگیر می شود
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹- ۰۸:۳۸:۲۹

مهارت های تجارت بین الملل در دانشگاه صنعتی شاهرود فراگیر می شود سمینار تجارت بین الملل با رویکرد مهارت ها و مذاکرات در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود. این سمینار یک روزه توسط معاونت پژوهشی و

مهارت های تجارت بین الملل در دانشگاه صنعتی شاهرود فراگیر می شود

این سمینار یک روزه توسط معاونت پژوهشی و فناوری و دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت این دانشگاه 16 اسفند ماه در سالن همایش های دانشکده معدن دانشگاه صنعتی شاهرود برپا می شود.

دکتر بهمن متولی استاد دانشگاه شیراز و دانشگاه British council  کشور امارات و مشاور قراردادهای تجاری در مورد نحوه عقد قرارداد، مذاکرات تجارت بین الملل و دیگر مسائل مرتبط سخنرانی می کند.