اخبار و رویدادها: استقبال دانشگاه صنعتی شاهرود از هفته منابع طبیعی

دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹- ۰۸:۲۵:۱۹

استقبال دانشگاه صنعتی شاهرود از هفته منابع طبیعی

استقبال دانشگاه صنعتی شاهرود از هفته منابع طبیعی به مناسبت فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و آبخیزداری، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری انجمن علمی این دانشکده مراسم ویژه ای را 17 اسفند ما

استقبال دانشگاه صنعتی شاهرود از هفته منابع طبیعی

به مناسبت فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و آبخیزداری، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری انجمن علمی این دانشکده مراسم ویژه ای را 17 اسفند ماه سال جاری برگزار می کند.

در این مراسم که در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی بسطام برگزار می شود دکتر زمانی رئیس و مهندس عباسی کارشناس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود در مورد اهمیت توجه به منابع طبیعی و درختکاری سخنرانی می کنند.

همچنین به مناسبت روز درختکاری، مسئولین  و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در حرکتی نمادین اقدام به غرس نهال و کاشت درخت می کنند.