اخبار و رویدادها: در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد: چه کسی حقوق زن را جابجا کرد؟

در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد: چه کسی حقوق زن را جابجا کرد؟
جمعه ۱۳ اسفند ۱۳۸۹- ۱۳:۰۲:۳۳

در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد: چه کسی حقوق زن را جابجا کرد؟

در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد: چه کسی حقوق زن را جابجا کرد؟

کانون حج و زیارت اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برنامه ای را با عنوان چه کسی حقوق زن را جابجا کرد برگزار نمود.

در این برنامه که شنبه 14 اسفند در محل سالن اجتماعات خانه فرهنگ خوابگاه خواهران با حضور دکتر وحیدی محقق و پژوهشگر مسائل دینی و تربیتی برگزار گردید، جمعی از دانشجویان دختر ساکن خوابگاه های این دانشگاه حضور داشتند.

دکتر وحیدی در این نشست به بررسی حقوق زن در خانواده و اجتماع و بیان دیدگاه امام خمینی (ره) و شهید مطهری (ره) در زمینه حقوق زنان و علل مخالفت جریان های دینی با نظرات آنان پرداخت. همچنین در این جلسه که با پرسش و پاسخ همراه بود ، آزادی های جنسیتی و شبهات مطرح شده در زمینه ارث ، قضاوت و دیه واکاوی شد.

وحیدی چالش ها و ابهاماتی که به عنوان بد حجابی مطرح گردیده است را ناشی از عدم  ایجاد زیرساخت های تربیتی کافی و مناسب جهت اعمال قوانین پوشش دانست و  راه حل این مشکل را در کنار گذاشتن باورهای غلط در زمینه محدوده رعایت حجاب در عرف جامعه بیان نمود.