اخبار و رویدادها: حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار کرد

چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹- ۱۵:۱۳:۵۷

حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار کرد

طی مراسمی در 10 اسفندماه حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار نمود.

حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار کرد

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمود ترابی امام جمعه شاهرود، آیت الله مرتضی اشرفی،قاسمی مسئول نظارت و بازرسی حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی کشور، نخچی مسئول آموزش این حوزه و جمعی از مسئولین استان و شهرستان شاهرود برگزار شد حجت الاسلام  محمد مهدی صالحی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود طی سخنانی گفت: یکی از نعمت هایی که گفتمان انقلاب و امام خمینی (ره) به ارمغان آورد ارتباط وسیع حوزه با دانشگاه و ایجاد فرصت تعلیم و تعلم دینی برای دانشجویان علاقمند بود. امروزه به برکت حوزه دانشجویی و علوم اسلامی شهید بهشتی دانشجویان می توانند در محیط دانشگاه فرصت آشنایی اجمالی با اندیشه های ناب دینی در کنار ادیان و مکاتب فکری و فلسفی دیگر را پیدا کنند. وی افزود: طول این دوره سه سال و نیم و شرکت کنندگان 60 واحد درسی در زمینه فقه و معارف و اصول دینی فرا خواهند گرفت وی گفت: در حال حاضر 165 دانشجوی دختر و پسر از دانشگاه های شاهرود در حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی دانشگاه صنعتی شاهرود مشغول تحصیل هستند.

ترابی امام جمعه شاهرود در لزوم توسعه و گسترش دروس دینی و حوزوی، تأسیس چنین مراکزی را به خصوص برای دانش آموزان و بازاریان و دیگر اقشار مردم جامعه توصیه کرد.

شایان ذکر است دانشگاه صنعتی شاهرود دومین مرکز حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی در استان سمنان می باشد.