اخبار و رویدادها: واکاوی کاربرد های نانو تکنولوژی در دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۹- ۰۹:۳۴:۱۴

واکاوی کاربرد های نانو تکنولوژی در دانشگاه صنعتی شاهرود

واکاوی کاربرد های نانو تکنولوژی در دانشگاه صنعتی شاهرود سمینار کاربرد نانو تکنولوژی در صنعت الکترونیک و کامپیوتر و محیط زیست در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. این سمینار یک روزه با همکاری پژوهشکده

واکاوی کاربرد های نانو تکنولوژی در دانشگاه صنعتی شاهرود

این سمینار یک روزه با همکاری پژوهشکده فناوری های نوین و شرکت صنعت پژوهان کوشای سپاهان 7 اسفند ماه در سالن همایش های دانشکده معدن،نفت و ژﺋوفیزیک این دانشگاه برگزار شد.

در سمینار کاربرد نانو تکنولوژی در صنعت الکترونیک و کامپیوتر به مواردی چون کاهش ابعاد قطعات الکترونیکی به کمک علم نانو و افزایش بهره وری آنها ،ساخت نانو روبات ها به منظور انجام جراحی های بدن انسان توسط این روبات ها و همچنین کنترل جراحی های پیجیده از راه دور اشاره شد.

همچنین در کارگاه تخصصی کاربرد نانوتکنولوژی در محیط زیست به مباحثی چون ساخت پارچه های ضد چروک و شیشه های فوق آب گریز و همچنین تصفیه آب با استفاده از ذرات نقره به منظور دستیابی به آب سالم تر پرداخته شد.