اخبار و رویدادها: برگزاری نمایشگاه حجاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری نمایشگاه حجاب در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۹- ۱۵:۱۴:۰۷

برگزاری نمایشگاه حجاب در دانشگاه صنعتی شاهرود شورای فرهنگی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود برنامه های فرهنگی خود را اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری نمایشگاه حجاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود مصوبات این شورا شامل برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف از 14 تا 19 اسفند ماه در دانشکده،سخنرانی حجت الاسلام دکتر محمد حسین توانایی مدیرکل پژوهش ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور پیرامون روانشناسی حجاب 17 اسفند ماه در تالار شقایق ها و نمایشگاه کتاب،لوح فشرده و محصولات فرهنگی می باشد.

از دیگر مصوبات این شورا می توان به  پخش اذان ظهر و مغرب در دانشکده و اقامه نماز در مسجد دانشگاه با همراهی  اساتید و دانشجویان و همچنین تلاوت قرآن کریم در آغاز کلاس ها اشاره کرد.