اخبار و رویدادها: نکوداشت روز مهندسی در دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۹- ۱۰:۳۱:۰۵

نکوداشت روز مهندسی در دانشگاه صنعتی شاهرود

نکوداشت روز مهندسی در دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندسی از کارکنان معاونت عمرانی دانشگاه تقدیر گردید. در این مراسم دکتر مرادزاده رئیس دانشگاه با تبریک

نکوداشت روز مهندسی در دانشگاه صنعتی شاهرود

به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و  روز مهندسی از کارکنان معاونت عمرانی دانشگاه تقدیر گردید.

در این مراسم دکتر مرادزاده رئیس دانشگاه با تبریک این روز و با اشاره به تفاوت سختی کار مهندسین و کارشناسان معاونت عمرانی با دیگر بخش ها از تلاش ها و زحمات آنان تقدیر نمود و تکمیل پردیس دو دانشگاه صنعتی شاهرود در 5 سال را نتیجه سخت کوشی و همت مهندسین معاونت عمرانی دانست و گفت: در سال 84 فضای کالبدی دانشگاه 65000 متر مربع در پردیس یک بود و این فضا در سال 89 به 120000 متر مربع در سه پردیس یک و دو  و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بسطام  رسیده است. یعنی در بخش ساخت و ساز 85% رشد داشته ایم . وی در پایان سخنان خود بر نظارت دقیق کارشناسان بر ساخت و تکمیل پروژه ها تأکید کرد.