اخبار و رویدادها: اعطاء اعتبار علمی پژوهشی به دومین نشریه علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

اعطاء اعتبار علمی پژوهشی به دومین نشریه علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۹- ۰۹:۱۸:۲۸

اعطاء اعتبار علمی پژوهشی به دومین نشریه علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

ژورنال مکانیک سازه ها و شاره ها از سوی کمیسیون تعیین اعتبار نشریات علمی کشور وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به دریافت اعتبار علمی – پژوهشی گردید.

پس از اعطاء اعتبار علمی – پژوهشی به نشریه بین المللی Journal  of Mining and Environment با موضوع مهندسی معدن و محیط زیست، نشریه علمی پژوهشی مکانیک سازه ها و شاره ها موفق شد در فهرست دریافت کنندگان این اعتبار قرار گیرد. نشریه مکانیک سازه ها و شاره ها در حال حاضر منبع مقالات ISC یا پایگاه استنادی کشورهای جهان اسلام می باشد و درج مقالات در این نشریه به صورت رایگان است.

این ژورنال در سطح ملی به زبان های فارسی و انگلیسی به صورت چاپ در انتشارات دانشگاه صنعتی شاهرود و همچنین الکترونیکی با هدف توسعه مرزهای دانش در حیطه مهندسی مکانیک در اختیار مراجعه کنندگان قرار می گیرد.