اخبار و رویدادها: اخبار کوتاه فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

اخبار کوتاه فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۹- ۰۹:۱۳:۵۷

اخبار کوتاه فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

اردوی زیارتی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از سوی شورای فرهنگی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشجویان دختر این دانشکده به مشهد مقدس سفر کردند. این اردوی 3 روزه ویژه دانشجویان دختر دانشکد

اخبار کوتاه فرهنگی

اردوی زیارتی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

این اردوی 3 روزه ویژه دانشجویان دختر دانشکده فیزیک، از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی و به همت شورای فرهنگی دانشکده فیزیک از چهارشنبه چهارم لغایت ششم اسفند ماه برگزار شد.

در این اردو که 35 نفر از دانشجویان حضور داشتند علاوه بر زیارت حرم مطهر رضوی و بازدید از موزه آستان قدس،در برنامه های متنوع فرهنگی بارگاه ملکوتی ثامن الائمه (ع) و نماز جمعه مشهد شرکت می جویند.

در همین راستا دانشجویان پسر دانشکده مکانیک نیز از 27 لغایت 29 بهمن ماه ضمن سفر به مشهد مقدس از نیروگاه برق این شهر بازدید نمودند.

برگزاری مسابقات کتبی قرآن دانشجویان در دانشگاه صنعتی شاهرود

بخش کتبی مرحله منطقه ای بیست و ششمین دوره مسابقات قران کریم دانشجویان به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود در روز سه شنبه ساعت 14 همزمان با سراسر کشور برگزار گردید. در این دوره از مسابقات 13 نفر از دانشجویان منطقه حضور داشتند.

شایان ذکر است برگزیدگان این دوره در بخش تفسیر و ترجمه و مفردات به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.