اخبار و رویدادها: صف آرائی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات فوتسال

چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۹- ۱۵:۳۰:۰۴

صف آرائی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات فوتسال

صف آرائی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات فوتسال به مناسبت دهه مبارک فجر و هفته وحدت، کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود در یک دوره مسابقه فوتبال رو در روی هم قرار گرفتند. در این مسابقات 6 تیم ول

صف آرائی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات فوتسال

در این مسابقات 6 تیم ولایت، انقلاب، فجر، وحدت، یاران و ایثار در دیدارهای دوره ای به رقابت پرداختند که در جدول بازی ها ، تیم های انقلاب به سرپرستی حسین صادقی از 5 بازی برگزار شده 4 پیروزی و تیم فجر به سرپرستی محمد تویه درواری با 3 پیروزی مقابل حریفان مقام اول و دوم را دارا هستند و تیم ایثار بدون کسب امتیاز در انتهای جدول قرار دارد.

شایان ذکر است دیدار پایانی این بازی ها 16 اسفند ماه در سالن ورزشی فجر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

جدول،اسامی تیم ها و آخرین نتایج بازی ها را می توانید در آدرس  http://khademi.persianblog.ir ملاحظه نمایید.