اخبار و رویدادها: درج نام دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست دانشگاه های برگزیده فرهنگی

درج نام دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست دانشگاه های برگزیده فرهنگی
شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۹- ۱۴:۴۶:۵۲

درج نام دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست دانشگاه های برگزیده فرهنگی در چهل و هشتمین گردهمایی معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور، دانشگاه های برتر در زمینه فرهنگی معرفی شدند. در این گرد

درج نام  دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست دانشگاه های برگزیده فرهنگی

در این گردهمایی که روزهای 27 و 28 بهمن ماه در مجتمع عصر انقلاب تهران برگزار شده بود دانشگاه صنعتی شاهرود موفق شد در فهرست برگزیدگان فعالیت فرهنگی در سال 1389 قرار گرفته و شایسته دریافت لوح سپاس و تندیس این گردهمایی شود.

ایجاد معاونت فرهنگی و اجتماعی مستقل، انتخاب دکتر رضا شیخ به عنوان مسئول این معاونت، تدوین تقویم و انجام فعالیت های مناسب فرهنگی، دانشگاه صنعتی شاهرود در حوزه فعالیت های فرهنگی در سال 89 به عنوان برگزیده معرفی و انتخاب گردید.