اخبار و رویدادها: انتصاب معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده های معدن، نفت و ژئوفیزیک و مکان

انتصاب معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده های معدن، نفت و ژئوفیزیک و مکان
شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۹- ۱۴:۴۵:۵۸

انتصاب معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده های معدن، نفت و ژئوفیزیک و مکانیک طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه، دکتر محمد عطائی دانشیار دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک و دکتر علی سرر

انتصاب معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده های معدن و مکانیک

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه، دکتر محمد عطائی دانشیار دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک و دکتر علی سررشته داری استادیار دانشکده مکانیک به عنوان معاونین آموزشی و پژوهشی این دانشکده ها منصوب شدند.

دکتر محمد عطائی دارای دکترای تخصصی مهندسی معدن با گرایش استخراج از دانشگاه امیر کبیر و مدیر گروه استخراج دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد. حاصل کار فعالیت‌ های پژوهشی وی 45 مقاله علمی پژوهشی، 5 مقاله علمی ترویجی و بیش از 100 مقاله در کنفرانس‌های معتبر داخلی و خارجی می‌باشند.

همچنین دکتر علی سررشته داری دارای دکترای مهندسی مکانیک با گرایش تبدیل انرژی (سیالات( از دانشگاه دانشگاه علم وصنعت ایران می باشد. مشارکت در طراحی و ساخت تونل آب آزمایشگاهی، دستگاه مولد میکرو حباب، وسایل اندازه گیری مستقیم تنش برشی، کسب رتبه دوم تحقیقات کاربردی در بخش بین المللی جشنواره خوارزمی و ثبت چندین عنوان اختراع از افتخارات علمی و پژوهشی وی است.