اخبار و رویدادها: موج گسترده محکومیت فتنه 25 بهمن در دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۹- ۱۴:۳۱:۱۱

موج گسترده محکومیت فتنه 25 بهمن در دانشگاه صنعتی شاهرود

در اعتراض به اقدام فتنه گران در حادثه 25 بهمن ماه، دانشگاه صنعتی شاهرود این حرکت کور را محکوم کرد.

موج گسترده محکومیت فتنه 25 بهمن در دانشگاه صنعتی شاهرود

روابط عمومی، بسیج کارکنان، دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود با صدور بیانیه های جداگانه ، فتنه طراحی شده و ترورهای کور و شهادت جوانان غیور را محکوم نمودند. به همین مناسبت بسیج دانشجویی این دانشگاه با دعوت از دانشگاهیان، پس از نماز ظهر و عصر با تجمع در مسجد پیامبر اعظم (ص) و قرائت بیانیه ضمن اعلام انزجار خود از فتنه گران ، پایبندی خود را از فرامین مقام معظم رهبری و ارزش های اسلامی اعلام کردند. شرکت کنندگان در این مراسم فریادهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر موسوی» ، «مرگ بر کروبی» را سر دادند.

شایان ذکر است دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه های شاهرود بعد از نماز مغرب و عشاء روز چهارشنبه 27 بهمن ماه در مسجد غربای این شهر ترور ناجوانمردانه دانشجوی شهید صانع ژاله به دست عوامل جبهه ی نفاق را محکوم کرده و خواستار برخورد قاطع دستگاه قضایی با سران فتنه خواهند شد.