اخبار و رویدادها: دریافت اعتبار علمی – پژوهشی نشریه بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹- ۱۵:۱۱:۴۸

دریافت اعتبار علمی – پژوهشی نشریه بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود

نشریه علمی بین المللی Journal of Mining and Environment در کمتر از یک سال از چاپ شماره اول خود حائز دریافت اعتبار علمی – پژوهشی شد.

دریافت اعتبار علمی – پژوهشی نشریه بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود

نشریه علمی بین المللی Journal  of Mining and Environment  در کمتر از یک سال از چاپ شماره اول خود حائز دریافت اعتبار علمی – پژوهشی شد.

طی نامه ای از سوی اداره کل دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پس از تحقیقات کمیسیون بررسی نشریات علمی این وزارت، نشریه علمی - تخصصی Journal  of Mining and Environment در ردیف ژورنال های دریافت کننده اعتبار علمی – پژوهشی قرار گرفت.

شایان ذکر است برای اولین بار در ایران، مجله تخصصی Journal  of Mining and Environment به زبان انگلیسی در دانشگاه صنعتی شاهرود انتشار می یابد. این ژورنال به سر دبیری دکتر فرامرز دولتی ، مدیر مسئولی دکتر علی مرادزاده و  اعضاء هیأت تحریریه از هشت کشور جهان به صورت 2 شماره در سال چاپ و منتشر می شود.