اخبار و رویدادها: دیدارهای دوستانه فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود

دیدارهای دوستانه فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۹- ۰۹:۴۱:۱۳

به مناسبت ایام الله دهه فجر تیم های فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه گلستان دیدارهای دوستانه ای برگزار کردند.

دیدارهای دوستانه فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود

این بازی ها به مدت دو روز از 10 الی 11 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار گردید و در بازی کارکنان دو دانشگاه، تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید و در دیدار دیگر، تیم میهمان با نتیجه پرگل 5 بر یک از سد تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه گلستان عبور کرد.

در این مسابقات دوستانه تیم کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود را منصور بسطامی، محمود دهقان، مهدی آسا گلسرخی، عباسعلی سرخابی، اسماعیل قرایی، علی مهدوی میقان، محمود بخشی و سید مرتضی رهگشا به مربیگری محمد تویه درواری تشکیل  داده بود.