اخبار و رویدادها: برگزاری کلاس نجات غریق در دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۹- ۱۳:۵۰:۲۳

برگزاری کلاس نجات غریق در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کلاس نجات غریق در دانشگاه صنعتی شاهرود اولین دوره کلاس نجات غریق درجه 2 با حضور دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم ، در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. در این دوره که از 9 تا

برگزاری کلاس نجات غریق در دانشگاه صنعتی شاهرود

در این دوره که از 9 تا 16  بهمن در استخر نشاط دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد دکتر حسینی رئیس هیأت نجات غریق استان سمنان، دکتر علی حسنی مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود  و عامریان رئیس هیأت نجات غریق شاهرود به آموزش روش ها و چگونگی نجات غریق پرداختند.

در این کلاس آموزشی 26 نفر از اعضاء هیأت علمی،کارکنان و دانشجویان دانشگاه های  منطقه چهار شرکت داشتند که در پایان دوره  19 نفر از این تعداد موفق به دریافت کارت و کسب گواهینامه نجات غریق درجه 2 شدند.