اخبار و رویدادها: اطلاعیه مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان دانشگاه های کشور

اطلاعیه مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان دانشگاه های کشور
شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۹- ۱۱:۵۹:۲۲

اطلاعیه احتراما، ضمن تبریک ایام ا...دهه فجر بدینوسیله به اطلاع کلیه کارکنان محترم دانشگاه (اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی، و...) می رساند: نخستین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، ویژه کارکنان

اطلاعیه

احتراما، ضمن تبریک ایام ا... دهه فجر بدین وسیله به اطلاع کلیه کارکنان محترم دانشگاه ( اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی ) می رساند:

نخستین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، ویژه کارکنان دانشگاههای سراسر کشور، در دو بخش شفاهی (تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ جزء سی ام، حفظ 5جزء اول، حفظ 10جزء اول، حفظ 20جزء اول، حفظ کل قرآن کریم)و بخش کتبی ( مفاهیم قرآن کریم براساس تفسیرسوره حجرات از استاد قرائتی )در دو مرحله دانشگاهی(17و18بهمن 89) وکشوری(اسفند ماه 89) برگزار می گردد. علاقه مندان جهت ثبت نام و دریافت کتاب به اداره کل امور فرهنگی مراجعه نمایند.

-   شرکت کنندگان در رشته های شفاهی، امکان شرکت در بخش کتبی رشته مفاهیم را نیز خواهند داشت.

-   زمان برگزاری آزمون شفاهی(تلاوت تحقیق ،تلاوت ترتیل) یکشنبه 17/11/89 ساعت 9صبح خواهران، ساعت 11صبح برادران.

-        زمان برگزاری آزمون کتبی حفظ و مفاهیم : دوشنبه 18/11/89 ساعت 11 صبح

-        مکان برگزاری : تالار اقاقیا اداره کل امور فرهنگی.

* توجه : تفسیر سوره حجرات را از فایل پیوست زیر دریافت نمایید.