اخبار و رویدادها: تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در ردیف دانشگاه های برتر

تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در ردیف دانشگاه های برتر
یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹- ۱۳:۵۶:۵۳

تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در ردیف دانشگاه های برتر با اعلام وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان یکی از دانشگاه های برتر در بخش تربیت بدنی دانشگاه های سراسر کشور معرف

تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در ردیف دانشگاه های برتر

با اعلام وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان یکی از دانشگاه های برتر در بخش تربیت بدنی دانشگاه های  سراسر کشور معرفی شد.

با برگزاری طرح ارزیابی برنامه ها و فعالیت های تربیت بدنی دانشگاه های سراسر کشور از سوی معاونت دانشجویی وزارت علوم، عملکرد دانشگاه صنعتی شاهرود به لحاظ ایجاد نظام کارآمد، بهبود عملکرد تربیت بدنی، ارتقاء کیفیت ارائه خدمات ورزشی و توسعه ورزش دانشجویان در سال تحصیلی 87-88 موفق شد عنوان یکی از دانشگاه های برتردر گروه  دو را به خود اختصاص دهد.

این طرح بر اساس مدل ارزیابی EFQM و در ده بخش شیوه مدیریت، خط مشی استراتژی، توانمندسازی کارکنان، جذب منابع، فرآیندها، نظر مخاطبین، رضایت مندی کارکنان، ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی، گزارش تحلیلی ارسالی و فعالیت های ویژه در سطح دانشگاه ها برگزار شد و دانشگاه صنعتی شاهرود با کسب 73.4% در سطح مطلوب و حائز کسب مقام برتر قرار گرفت.

بر همین اساس دکتر محمد کشتی دار مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در لوح سپاسی از تلاش های دکتر محمد حسین رضوانی مدیر سابق تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر نمود.