اخبار و رویدادها: برگزاری دومین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹- ۱۱:۵۹:۳۱

برگزاری دومین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دومین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود دومین جلسه هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود هفتم بهمن ماه با حضور اعضاء تشکیل شد . در این جلسه ضمن تصویب آیین نامه داخلی هیات ممیزه و تعیین

برگزاری دومین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود

دومین جلسه هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود پنجشنبه هفتم بهمن ماه با حضور اعضاء در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد .

در این جلسه ضمن تصویب آیین نامه داخلی هیات ممیزه و تعیین دستور العمل و شیوه نامه اجرایی تقاضای ارتقاء به همراه زمان بندی مربوطه، با ارتقای مرتبه علمی دکتر حمید هراتی زاده عضو هیات علمی دانشکده فیزیک، دکتر احمد غلامی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و دکتراحمد نزاکتی رضا زاده عضو هیات علمی دانشکده ریاضی از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به اعضای محترم هیات علمی که به مرتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرده اند تبریک عرض می نماید .