اخبار و رویدادها: دومین دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت دانش آموخته شد

دومین دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت دانش آموخته شد
یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹- ۱۶:۲۴:۴۴

دومین دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت با چاپ یک مقاله ISI و دو مقاله کنفرانسی دانش آموخته شد. دومین دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت با چاپ یک مقاله ISI و دو مقاله کنفرانسی دانش آموخته شد. جواد قیا

جواد قیاسی فریز دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک با دفاع موفقیت آمیز از پایان نامه خود با عنوان "تخمین تخلخل و اشباع شدگی سنگ مخزن از آنالیز تصویری مقاطع نازک و مقایسه نتایج حاصل با روش های تجربی مرسوم" فارغ التحصیل شد. این دانشجو از یافته های علمی خویش که به راهنمایی دکتر منصور ضیایی و دکتر علی کدخدایی انجام شده یک مقاله ISI  در مجله  Petroleum Science and Technology و دو مقاله کنفرانسی خارجی که در دوبی و اندونزی برگزار شده بود ارائه نموده است.