اخبار و رویدادها: از بازنشستگان و کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد

دوشنبه ۲۰ دی ۱۳۸۹- ۱۰:۳۹:۵۷

از بازنشستگان و کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد

همزمان با میلاد امام موسی کاظم (ع) از بازنشستگان و کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد.

از بازنشستگان و کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد

در این مراسم که با حضور رئیس، معاونین ،کارکنان، بازنشستگان و خانواده های آنان برگزار شد دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه در سخنانی به پیشرفت های چشمگیر دانشگاه صنعتی شاهرود در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: علیرغم توسعه دانشگاه و انتقال بخشی از واحدهای آموزشی به پردیس کشاورزی بسطام و پردیس شماره دو و نیاز به جذب نیروی جدید تمامی فرایندهای کاری دانشگاه را کارکنان موجود به بهترین نحو انجام می دهند.

دکتر محمد علی مولائی معاون اداری و مالی نیز کارمندان را سرمایه واقعی دانشگاه خطاب کرد و افزود: از بازنشستگان نباید غافل بود و باید از تجارب چندین ساله آنان استفاده شود . وی انتخاب کارمند نمونه را نتیجه ساعت ها جلسه و بررسی دانست و انتخاب کارمند نمونه هر واحد را  در جهت ترغیب بیشتر کارکنان به حسن انجام امور دانست.

در این مراسم از 25 کارمند نمونه و 75 بازنشسته دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد و به آنان لوح سپاس و جایزه اهدا شد.

اجرای مدیحه سرائی به مناسبت میلاد امام موسی کاظم (ع) و تعزیه شهادت حضرت رقیه (س) و برگزاری مسابقه از دیگر برنامه های این مراسم بود.