اخبار و رویدادها: دو دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه از رساله دکتری خود دفاع می کنند

دو دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه از رساله دکتری خود دفاع می کنند
چهارشنبه ۸ دی ۱۳۸۹- ۰۸:۰۱:۰۸

دو دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود 16 دی ماه از رساله دکتری خود دفاع می کنند.

دو دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله دکتری خود دفاع می کنند

دو دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود 16 دی ماه از رساله دکتری خود دفاع می کنند.

علیرضا کرامت با ارائه رساله خود با موضوع « بررسی اندر کنش سیال سازه در سیستم های لوله های ویسکوالاستیک با در نظر گرفتن جدائی ستون مایع » با استاد راهنمایی دکتر احمد احمدی ، اولین دانشجوی دوره دکتری عمران گرایش هیدرولیک این دانشگاه است که با حضور دکتر حمید رضا غفوری از دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر سید تقی امید نائینی از دانشگاه تهران، دکتر رامین رامینی و دکتر حسن کیهانی از دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان هیأت داوران از رساله دکتری خود دفاع می کند.

رضا تقی پور دومین دانشجوی عمران است که از رساله خود با موضوع « بررسی تانک های تماسی ضد عفونی مارپیچ » زیر نظر دکتر رامین رامینی ،  با حضور دکتر حمید رضا غفوری استاد دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خسرو حسینی استادیار دانشگاه سمنان ، دکتر حسن کیهانی دانشیار و دکتر علی کیهانی استادیار دانشگاه صنعتی شاهرود ، دفاع می کند.