اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 5 آموزش کارکنان در سال 89

اطلاعیه شماره 5 آموزش کارکنان در سال 89
شنبه ۱۱ دی ۱۳۸۹- ۱۷:۰۴:۵۰

اطلاعیه شماره 5 آموزش کارکنان در سال 89 احتراماَ پیرو اطلاعیه شماره 4 در خصوص برگزاری دوره آموزشی آشنایی با شیوه های رفتار اداری و همچنین قانون رسیدگی به تخلفات اداری ویژه کلیه کارکنان قرارداد انجا

اطلاعیه شماره 5 آموزش کارکنان در سال 89

احتراماَ پیرو اطلاعیه شماره 4 در خصوص برگزاری دوره آموزشی آشنایی با شیوه های رفتار اداری و همچنین قانون رسیدگی به تخلفات اداری ویژه کلیه کارکنان قرارداد انجام کار معین، بدینوسیله به اطلاع می رساند با هماهنگی های به عمل آمده مقرر گردیده آموزش فوق الذکر در روزهای چهارشنبه مورخ 15/10/89 و22/10/89  در محل کلاس شماره 11 دانشکده علوم پایه (طبقه اول) از ساعت  14 لغایت 16 در 2 گروه طبق فهرست اسامی پیوست برگزار گردد، لذا ضروری است همکاران گرامی به طور جد در این آموزش شرکت فعال داشته باشند، چنانچه فردی به هر دلیل در آموزش مذکور حضور نیابد مسئولیت عواقب ناشی از عدم آشنایی با مقررات و بروز مشکلات بعدی به عهده وی می باشد.

متن کامل قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آئین نامه اجرایی آن به خصوص فصل های 8 و 9 در اینترانت مدیریت از طریق InternetExplorer به آدرس Http://10.4.3.5 قابل دسترسی و مطالعه می باشد و دیگر همکارانی که تمایل به شرکت دراین آموزش دارند می توانند با هماهنگی این مدیریت و مدیر بلافصل خود در حد ظرفیت کلاس شرکت نمایند.

ضمناً گواهینامه های آموزش خانواده و تعدادی از گواهینامه های هفتگانه فناوری اطلاعات صادرگردیده وآماده توزیع است.

شایان ذکر است چنانچه برگزاری کلاس به هر دلیل میسر نباشد مراتب از طریق نصب اطلاعیه در محل اطلاعات درب ورودی و همچنین سایت دانشگاه به اطلاع خواهد رسید

مدیریت برنامه و بودجه

امورآموزش کارکنان