اخبار و رویدادها: تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۸ دی ۱۳۸۹- ۱۲:۰۳:۵۹

تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود

تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود طی مراسمی از سوی شورای فرهنگی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود از برترین های علمی ، آموزشی ، فرهنگی ، هنری و فعالین ورزشی و انجمن های علمی ا

تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود

طی مراسمی از سوی شورای فرهنگی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود از برترین های علمی ، آموزشی ، فرهنگی ، هنری و فعالین ورزشی و انجمن های علمی این دانشکده تقدیر شد .

در این مراسم که دوشنبه 6 دی ماه برگزار شد دکترمیرزایی عضو هیأت علمی دانشکده شیمی در سخنانی به توضیح علت نامگذاری سال 2011 به نام سال جهانی شیمی پرداخت . وی در ادامه این جلسه خلاصه ای از برنامه های انجمن شیمی ایران برای سال جهانی شیمی را ارائه نمود و خواستار مشارکت اساتید و دانشجویان با ارائه طرح ها و برنامه های متنوع برای پربار نمودن این سال شد  .

در ادامه با اهدای لوح سپاس و هدیه از دانشجویان برگزیده این دانشکده تقدیر شد . این جلسه با طرح سوال دانشجویان و پاسخ دکتر علی کیوانلو رئیس دانشکده به پایان رسید .