اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود در قاب تصویر

دوشنبه ۶ دی ۱۳۸۹- ۱۴:۵۱:۱۲

دانشگاه صنعتی شاهرود در قاب تصویر

دانشگاه صنعتی شاهرود در قاب تصویر یک دوره مسابقه عکاسی با موبایل با موضوع دانشجو و محرم ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی برگزار می گردد. این مسابقه با هدف ارتقاء فرهنگ بصری دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرو

دانشگاه صنعتی شاهرود در قاب تصویر

این مسابقه با هدف ارتقاء فرهنگ بصری دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود و شناسایی استعدادهای آنان، توسط کانون فیلم و عکس اداره کل امور فرهنگی دانشگاه با موضوعات دانشجو و محرم ،دانشگاه، نظم و خلاقیت برگزار می شود. از خصوصیات عکس های ارسالی به دبیرخانه این مسابقه را می توان به شرکت حداکثر 3 عکس در هر بخش با حداقل لنز دوربین 2mp  و حداقل رزولوشن 768*1024 اشاره کرد .

علاقه مندان باید حداکثر تا 14 دی ماه آثار خود را به اداره کل امور فرهنگی ، دفتر کانون فیلم و عکس تحویل نمایند . نتیجه مسابقه 12 بهمن ماه اعلام می گردد و به 5 نفر از برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا می شود.