اخبار و رویدادها: شروع آزمایشی پورتال جدید سفارش کتاب کتابخانه دانشگاه صنعتی شاهرود

شروع آزمایشی پورتال جدید سفارش کتاب کتابخانه دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۵ دی ۱۳۸۹- ۱۷:۲۹:۰۷

شروع آزمایشی پورتال جدید سفارش کتاب کتابخانه دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با هفته پژوهش و فناوری پورتال جدید سفارش کتاب و مقاله از کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز به کار نمود.

به منظور کمک به پژوهشگران و تسریع در سفارش و دریافت منابع علمی از سایر دانشگاه ها و بانک های اطلاعاتی که در دانشگاه موجود نیست، پورتال جدید سفارش مقاله و کتاب ویژه پژوهشگران و اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود راه اندازی شد.

در این پورتال کاربر پس از ثبت نام اولیه دیگر احتیاجی به مراجعه مکرر جهت سفارش مقالات و کتاب های مورد نیاز خود ندارد. این در حالی است که فهرست منابع مشخص شده از طرف کاربر ، به صفحه شخصی اینترنتی وی ارسال شده و او می تواند به این روش سفارش خود را از طریق ایمیل دریافت نماید. همچنین تراکنش های مالی در این صورت قابل رؤیت است.

شایان ذکر است این پورتال از طریق شبکه داخلی دانشگاه صنعتی شاهرود قابل دسترس است و پس از طی دوره آزمایشی از طریق اینترنت نهایی می شود.