اخبار و رویدادها: چهارمین نمایشگاه زمین شناسی کهربا دردانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

چهارمین نمایشگاه زمین شناسی کهربا دردانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
چهارشنبه ۱ دی ۱۳۸۹- ۱۵:۴۶:۴۴

چهارمین نمایشگاه زمین شناسی کهربا در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود انجمن علمی زمین شناسی دانشگاه صنعتی شاهرود به منظور معرفی این رشته، علم زمین شناسی و دستاوردهای آن به دانشجویان ، چهارمین نمای

چهارمین نمایشگاه زمین شناسی کهربا در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

انجمن علمی زمین شناسی دانشگاه صنعتی شاهرود به منظور معرفی این رشته، علم زمین شناسی و دستاوردهای  آن به دانشجویان ، چهارمین نمایشگاه زمین شناسی را با عنوان کهربا، به مدت چهار روز از تاریخ 6 دی ماه در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار می نماید. در این نمایشگاه تصاویری از پدیده های زمین ، نمایش ماکت های عوارض زمین و انواع سنگ ها و کانی های معدنی به نمایش گذاشته می شود.

شایان ذکر است در این نمایشگاه با همکاری شرکت گوهرشناسان، غرفه ای جهت نمایش و عرضه سنگ های قیمتی به دانشجویان علاقه مند در نظر گرفته شده است.