اخبار و رویدادها: افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره جوان خوارزمی

افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره جوان خوارزمی
یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۹- ۱۵:۰۰:۵۰

علیرضا مانشتی دانشجوی کارشناسی ارشد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شاهرود در دوازدهمین جشنواره خوارزمی موفق به کسب عنوان دوم بخش پژوهش های توسعه ای شد.

افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در جشنواره جوان خوارزمی

وی با ارائه طرح ، طراحی و پیاده سازی نرم افزار مدیریت محتوای چند رسانه ای تلفن همراه در میان 1300 طرح ارائه شده به این جشنواره در بخش پژوهش های توسعه ای به مقام دوم دست یافت. مانشتی درگفتگو روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت : سامانه مدیریت محتوای چند رسانه ای تلفن همراه ، امکاناتی برای کاربر فراهم می آورد تا انواع فایل های صوتی ، تصویری و ویدیویی را با مدیریت خود ، در صفحات مختلف سازمان داده و پس از تنظیمات دلخواه یک نرم افزار تلفن همراه با فرمت جاوا به عنوان خروجی دریافت نماید. وی هدف از طراحی و پیاده سازی این نرم افزار را ایجاد سهولت و کاهش زمان مورد نیاز برای تولید نرم افزارهای محتوایی تحت موبایل بدون نیاز به نوشتن حتی یک خط کد برنامه نویسی دانست .

مانشتی در ادامه گفت : کاربرد این طرح بیشتر در ساخت آموزش چند رسانه های و کتاب مصور ، صوتی و چند رسانه ای در تلفن همراه است و از ویژگی های این طرح چند زبانه بودن، امکان جستجو، پشتیبانی از متن ، عکس، فیلم، صدا، مکان نقشه ، شماره تلفن، پایگاه اینترنتی ،رایانامه، نقشه ساز برای سیستم های GIS و قفل امنیتی می باشد.

یادآور می شود ، مراسم اختتامیه و تقدیر از طرح های برتر دوازدهمین جشنواره جوان خوارزمی با حضور خانم دکتر سلطان خواه معاون علمی و فناوری ریاست جمهور ، وزیر علوم و وزیر آموزش و پرورش، در سالن اجلاس کشورهای اسلامی 15 آذر برگزار گردید.