اخبار و رویدادها: دومین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۹- ۱۰:۵۸:۵۲

دومین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با دانشگاه های سراسر کشور برگزار می شود :

دومین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود

سازمان فعالیت ها ی قرآنی دانشجویان کشور وابسته به جهاد دانشگاهی اقدام به  برگزاری دومین جشنواره ملی مطالعات قرآنی ویژه دانشجویان نموده است.

این جشنواره با هدف اعتلای فرهنگ کتابخوانی در بین دانشجویان ، ارتقا سطح دانش قرآنی دانشگاهیان، ایجاد فضای پرسش و پاسخ در نشست های قرآنی و آشنایی دانشجویان با منابع دینی و اسلامی در جهت پاسخ به شبهات،  همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

بخش های مختلف جشنواره شامل مسابقه حضوری کتبی ، مسابقه های غیر حضوری (مکاتبه ای-پیامکی-اینترنتی) ،کرسی های آزاد اندیشی در 10 دانشگاه کشور ، مسابقه های رادیو تلویزیونی" این شرح بی نهایت" ، سلسله نشست های تخصصی ایکنا ، سلسله سخنرانی های رادیو تلویزیونی و انتشار نشریه می باشد.

شایان ذکر است بخش نخست این جشنواره در قالب مسابقه حضوری کتبی از کتاب منشور عقاید امامیه تألیف آیت الله جعفر سبحانی در تاریخ 18 آذر 89 ساعت 9 صبح در تالار اقاقیای اداره کل امور فرهنگی برگزار خواهد شد.

دومین جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان ایران همراه با جوایزی همچون ،کمک هزینه عمره مفرده ،کمک هزینه عتبات عالیات ،کمک هزینه مشهد مقدس و3000 بن خرید کتاب می باشد.