اخبار و رویدادها: تحلیل عرفان های نوظهور در دانشگاه صنعتی شاهرود

جمعه ۱۲ آذر ۱۳۸۹- ۱۶:۲۷:۳۳

تحلیل عرفان های نوظهور در دانشگاه صنعتی شاهرود

در این جلسه که در ادامه سلسله مباحث گذشته در زمینه مکاتب جعلی نوظهور برگزار گردید، خیراللهی به تحلیل و بررسی مبحثی با عنوان دام های زیبا ، جوان ایرانی و فرقه های شبه معنوی پرداخت.

تحلیل عرفان های نوظهور در دانشگاه صنعتی شاهرود

سخنرانی دکتر مهدی خیراللهی پژوهشگر امور دینی با عنوان عرفان های نوظهور و مکاتب، شنبه 13 آذر ماه  در تالار شقایق ها برگزار شد.

وی به بررسی فرقه های منشعب از صوفیه در مناطقی از ایران پرداخت و با پخش مستندی از ویژگی گروه های خاصی چون فرقه گنابادی بیان داشت : تفاوت و گرایش هایی که در بین این فرقه ها مشاهده می شود بسیار متعدد است که با استفاده از جهل افراد ، معنویت دروغینی را ایجاد می کند. خیراللهی همچنین در حین پخش مستند به توضیح عقاید مشترک این گروه ها و علل گسترش آن در نقاط مختلف کشور پرداخت. وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تاریخچه فراماسونری از سوی استعمارگر تاریخ یعنی انگلستان با هدف اضمحلال و رخنه در اعتقادات شیعی از زمان حکومت صفویان رواج یافت . در ادامه این جلسه علل و انگیزه ایجاد عرفان های نوظهور و زمینه های بروز فرقه های ضاله ای چون بابیت و بهائیت و مشترکات اعتقادی این فرق بررسی شد.

شایان ذکر است همایش مهارت های زندگی قرآنی چندی پیش توسط دکتر خیراللهی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شده بود.