اخبار و رویدادها: کارمند دانشگاه صنعتی شاهروددرفهرست مربیان بین المللی فیفا و مربی نمونه

کارمند دانشگاه صنعتی شاهروددرفهرست مربیان بین المللی فیفا و مربی نمونه
جمعه ۱۲ آذر ۱۳۸۹- ۱۶:۲۹:۱۷

کارمند دانشگاه صنعتی شاهروددرفهرست مربیان بین المللی فیفا و مربی نمونه

کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست مربیان بین المللی فیفا و مربی نمونه استان سمنان با برگزاری یک دوره کلاس مربیگری بین المللی فوتبال نام منصور بسطامی از مربیان دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست مربیان

کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست مربیان بین المللی فیفا و مربی نمونه استان سمنان

با برگزاری یک دوره کلاس مربیگری بین المللی فوتبال نام منصور بسطامی از مربیان دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست مربیان بین المللی فیفا درج شد.

این دوره کلاس آموزشی به مدت 12 روز از 20 آبان لغایت 2 آذر در هتل آکادمی فوتبال تهران با مدرسی « یوهان فیگه »از کشور آلمان و مرتضی محصص از جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. آموزش علوم و فنون روز فوتبال، تاکتیک ها و تکنیک های فوتبال، روش های نوین تدریس به مربیان و مدرسین و به کارگیری مباحث اخلاقی در ورزش از جمله مطالب ارائه شده در این دوره بود.

لازم به ذکر است در جلسه هیأت فوتبال استان سمنان ، بسطامی به عنوان مربی نمونه سال 88 استان معرفی گردید. در این جلسه که روز 12 آذر و با حضور مدیر کل تربیت بدنی استان، رئیس هیأت فوتبال، مسئولین ، مربیان و پیشکسوتان استان سمنان برگزار شد منصور بسطامی به عنوان مربی نمونه این استان در سال 88 انتخاب و از وی تقدیر گردید.