اخبار و رویدادها: دومین نشریه علمی انجمن فناوری اطلاعات وکامپیوتر

دومین نشریه علمی انجمن فناوری اطلاعات وکامپیوتر
جمعه ۱۲ آذر ۱۳۸۹- ۱۵:۱۰:۱۵

دومین نشریه علمی انجمن فناوری اطلاعات وکامپیوتر

دومین نشریه علمی آموزشی انجمن علمی دانشجویی فناوری اطلاعات  و کامپیوتر با عنوان " پردازه " در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد .

سردبیر این نشریه با اعلام این خبر گفت:این شماره در تیراژ 500 نسخه به چاپ رسید که شامل پنج قسمت اصلی شبکه ، فناوری اطلاعات، برنامه نویسی ، پردازش تصویر ، بازی و بخش عمومی می باشد . وی در ادامه گفت : علاقمندان می توانند به مراجعه به نشریه پردازه مقالاتی چون هک ، server load balancing، بازارتبادل ارز خارجی ، پایتون رهیافتی نوین در برنامه نویسی ، برنامه نویسی رفتار گرا درمقایسه با شی گرا ، آشنایی با استودیوی بازی سازی مایکروسافت ، بهبود کیفیت تصویر با تکیه بر اصلاح گاما و مدل  سازی زمان بندی حرکت ژن ها با استفاده از شبکه های پتری و منطق فازی را مطالعه نمایند .

از دیگرفعالیت های انجمن علمی فناوری اطلاعات و کامپیوتر دانشگاه صنعتی شاهرود میتوان به نشست های علمی هفتگی با موضوع اطلاعات و کامپیوتر و کلاس های آموزشی c# ، network+وjava اشاره کرد.