اخبار و رویدادها: بیانیه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در محکومیت ترور های کور اخیر

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در محکومیت ترور های کور اخیر
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹- ۱۳:۱۸:۲۴

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در محکومیت ترور های کور اخیر

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود در محکومیت ترور 2 تن از استادان دانشگاه شهید بهشتی

To protect your privacy, remote images are blocked in this message. Display images

بیانیه دانشگاه صنعتی شاهرود در محکومیت ترور دو استاد دانشگاه شهید بهشتی

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

بار دیگر دست جنایتکار دشمنان انقلاب اسلامی ایران از آستین عده ای مزدور کوردل بیرون آمد و دو دانشمند بسیجی این سرزمین را هدف ترور خصمانه خود قرار داد.در طول دوران سی و چند ساله انقلاب اسلامی همیشه شاهد درماندگی و عجز مستکبران به خصوص دول غربی ملبس به دفاع از حقوق بشر، بوده و هستیم. ترورهای اوایل انقلاب، جنگ تحمیلی، تحریم، هدایت فتنه جنبش سبز مخملی و اینک تکرار خوی ددمنشانه جنایتکاران زمان به سرپرستی مظهر استکبار وظلم و تعدی یعنی آمریکا، همه و همه حاکی ازناتوانی دشمنان در جلوگیری از تعالی و پیشرفت ایران اسلامی است.

ترور کوردانشمندان هسته ای کشورمان که متأسفانه منجر به شهادت دکتر مسعود علیمحمدی در سال گذشته و اینک دکتر مجید شهریاری و جراحت دکتر فریدون عباسی شد بیانگر این واقعیت است که دشمنان قسم خورده ایران اسلامی از پیشرفت های صلح آمیزهسته ای این کشور هراس دارند و با تزویر و خدعه می کوشند ما را به تولید سلاح هسته ای متهم نمایند ، در حالی که زرادخانه های آنها و هم پیمانانشان مملو از سلاح های هسته ای وکشتار جمعی می باشد.هدف اصلی ابرقدرت های خارجی وهمراهی معدودی از عناصر ناپاک و فریب خورده داخلی با آنها ، جلوگیری از گام های بلند هسته ای ایران است و به زعم باطل خود تلاش می کنند با به شهادت رساندن غیور مردان عرصه های علمی و پژوهشی کشور  ، این درخت تناور و مقدس را  ریشه کن کنند ، امازهی خیال باطل .

جمهوری اسلامی ایران با  عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج) ، رهبری مدبرانه و شایسته حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) و حضور پرشور مردم و جوانان همیشه در صحنه ، رؤیای بدون تعبیر دژخیمان زبون که همانا به گمراهی کشاندن مسیر رو به رشد علمی کشورمان است را به کابوسی جهنمی تبدیل خواهد کرد و هرگز با چنین حرکات مزبوحانه ای از هدف اصلی خود غافل نخواهد شد.

ملت شریف ایران با ایستادگی در مقابل هجمه ها و فشارهای جاه طلبان دوران و اعلام انزجار از ترورهای ناجوانمردانه و غیر انسانی ایادی استکبار ، از مجامع بین المللی مدعی حقوق بشر و مبارزه با تروریسم ، مصرانه خواستار محکومیت شدید این جنایات واتخاذ تدابیر مؤثر در جهت جلوگیری از این اقدامات شرم آور است . علاوه بر آن از نیروهای امنیتی و انتظامی و نیز مسؤولین دستگاه قضایی خواستار پیگیری عاجل و دستگیری عاملان این اقدامات جنایتکارانه بوده وخواهان اشد مجازات برای آنان می باشیم .

ما دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن محکوم کردن ترور این دو استاد دانشگاه و اعلام همدردی و عرض تسلیت به خانواده بزرگوار شهید شهریاری و جامعه علمی کشور، در مسیر عزت و سربلندی انقلاب اسلامی ایران هم قسم می شویم و اعلام می نماییم که با ایمانی راسخ راه امام (ره) و شهدای عزیزمان را همچنان با قدرت و صلابت ادامه خواهیم داد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود