اخبار و رویدادها: ستاد اقامه نماز دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل جلسه داد

ستاد اقامه نماز دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل جلسه داد
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹- ۱۴:۵۸:۳۰

ستاد اقامه نماز دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل جلسه داد

دومین جلسه ستاد اقامه نماز در دانشگاه صنعتی شاهرود در سال تحصیلی 90-89 با حضور اعضای ستاد برگزار گردید.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، طی بیاناتی از زحمات و تلاش های اعضای ستاد  در راستای هرچه بهتر برگزار شدن نماز و همت همکاران در جهت اعتلای فرهنگ این فریضه الهی در سطح دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آورد سپس دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود  طی سخنانی با ارائه رهنمودهایی در جهت ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه راهکارهای اجرایی و عملی در جهت ترویج نماز ارائه نمود.

در این جلسه استفاده از مجموعه خانه فرهنگ خوابگاه خواهران دانشگاه جهت برگزاری جلسات حلقه‌های معرفت ، ایجاد مکان های مناسب برای اقامه نماز و تجهیز نمازخانه های موجود دانشگاه ، توسعه و ترویج تبلیغات دینی و فرهنگی ، استفاده از پتانسیل مشاورین فرهنگی دانشکده ها در راستای ترویج فرهنگ نماز و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.