اخبار و رویدادها: بررسی اخلاق و عرفان اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود

بررسی اخلاق و عرفان اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹- ۱۳:۴۷:۴۶

بررسی اخلاق و عرفان اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود

سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین  منصور (عبد الرحیم)ابراهیمی جرجانی شاهرودی پیرامون اخلاق و عرفان اسلامی ، دوشنبه 8 آذر ماه  در تالار اقاقیای اداره کل امور فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه که ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام جرجانی به بیان مباحثی در سه بخش تعریف عرفان، رابطه اخلاق با عرفان اسلامی و توصیه های عملی در باب اخلاق اسلامی پرداخت.

وی شاگرد آیت‌الله میرزا جواد آقا تهرانی، از اساتید حوزوی و نویسنده آثاری چون مقدمه ای بر اخلاق و تاج الفضائل و از جمله صاحب نظران در بخش اخلاق و عرفان اسلامی می باشد.

شایان ذکر است در ابتدای جلسه دکتر ناصرگودرزی مدیر کل امور فرهنگی در سخنانی با بیان ضرورت طرح و بررسی مباحثی از این قبیل ، بر برگزاری مداوم جلسات آشنایی با عرفان و اخلاق اسلامی  تأکید کرد.

این نشست با برگزاری جلسه پرسش و پاسخ به پایان رسید.