اخبار و رویدادها: رویش جوانه در دانشگاه صنعتی شاهرود

رویش جوانه در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۸۹- ۱۲:۱۵:۴۹

رویش جوانه در دانشگاه صنعتی شاهرود سومین نمایشگاه سالیانه جوانه توسط انجمن علمی دانشکده کشاورزی به مدت چهار روز از 13 الی 16 آذر ماه در مجموعه فرهنگی شقایق های این دانشگاه برگزار می گردد. همزمان ب

رویش جوانه در دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان بااین نمایشگاه که شامل غرفه های آب ،خاک،زراعت، گیاه پزشکی و باغبانی و فروش کتاب تخصصی کشاورزی دستاورد ها و تحقیقات دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد، مسابقه سمینار طرح برتر در زمینه های تحقیقات کشاورزی برگزار می گردد و 10شرکت کننده در این رویداد، طرح های تحقیقاتی خود را به رقابت می گذارند. همچنین در حاشیه نمایشگاه جوانه ، مسابقه باغ های شیشه ای (تراریوم ) با حضور 10 شرکت کننده به منظور شناسایی و ارزیابی سطح علمی- عملیاتی دانشجویان بر پا می شود.

گفتنی است نمایشگاه جوانه دانشگاه صنعتی شاهرود،اردیبهشت سال جاری و در خلال برگزاری جشنواره ملی حرکت به عنوان نمایشگاه برتر علمی در زمینه های ترویجی معرفی گردیده بود.