اخبار و رویدادها: هم اندیشی اساتید جوان دانشگاه صنعتی شاهرود

هم اندیشی اساتید جوان دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۸۹- ۱۲:۱۱:۴۱

هم اندیشی اساتید جوان دانشگاه صنعتی شاهرود نشست مشترک کانون هم اندیشی اعضاء هیأت علمی و اساتید جوان دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور رئیس دانشگاه و سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این

هم اندیشی اساتید جوان دانشگاه صنعتی شاهرود

نشست مشترک کانون هم اندیشی اعضاء هیأت علمی و اساتید جوان دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور رئیس دانشگاه و سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر علی مرادزاده رئیس  و حجت الاسلام محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نهاد رهبری با تأکید بر توسعه مسائل فرهنگی و لزوم توجه واهمیت بیشتر ، خواستار نهادینه کردن این مقوله در کلاس های درسی شدند.

در این نشست دکتر صادق رحیمی شعرباف مسئول کانون هم اندیشی اساتید گزارشی از عملکرد این دفتر را ارائه نمود و سپس اساتید جوان نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در زمینه مسائل مبتلا به فرهنگی دانشگاه در قالب پرسش و پاسخ مطرح کردند.