اخبار و رویدادها: کسب مقام دوم مسابقات دو میدانی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب مقام دوم مسابقات دو میدانی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۹- ۱۶:۲۵:۴۷

کسب مقام دوم مسابقات دو میدانی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در اولین دوره از مسابقات دو میدانی دانشگاه های منطقه چهار، دوندگان دانشگاه صنعتی شاهرود بر سکوی دوم ایستادند. این مسابقات به مد

کسب مقام دوم مسابقات دو میدانی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

این مسابقات به مدت سه روز در دانشگاه سمنان برگزار شد و دوندگان دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود پس از تیم میزبان دوم شدند و مقام سوم به دانشگاه بجنورد رسید.

در این دوره مسابقات دوندگان دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود عناوین زیر را به دست آوردند:

در 100 متر داود کبیری مقام اول ، در رشته 4 در 100 متر تیمی داود کبیری ، اسحاق عباس زاده، امیرزنده دل و مصطفی حسینی مقام سوم ، در 800 متر امیر قره گزلی مقام دوم ، در 1500 متر محمد الهی مقام اول و مصطفی حسینی مقام دوم ، در5000 متر  یونس ظهرابی مقام دوم و امیر قره گزلی مقام سوم ، درپرتاب نیزه امین صالحی مقام اول ، در پرتاب دیسک محمد الهی مقام دوم ، در رشته پرش سه گام داود کبیری مقام اول و در پرش طول علی اسکندری مقام سوم را از آن خود کردند.

در مجموع امتیازها دانشگاه سمنان با 84 امیتاز، دانشگاه صنعتی شاهرود با 81 امتیاز و دانشگاه بجنورد با 54 امتیاز یه ترتیب بر سکوهای اول تا سوم ایستادند.