اخبار و رویدادها: قهرمانی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات منطقه ای تنیس روی میز

قهرمانی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات منطقه ای تنیس روی میز
شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۹- ۱۶:۴۳:۴۳

قهرمانی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات منطقه ای تنیس روی میز دانشگاه صنعتی شاهرود مقام اول مسابقات تنیس روی میز کارکنان دانشگاه های منطقه 4 کشور را از آن خود کرد. این دوره از مسابقات طی دو روز در

قهرمانی دانشگاه صنعتی شاهرود  در مسابقات منطقه ای تنیس روی میز

دانشگاه صنعتی شاهرود مقام اول مسابقات تنیس روی میز کارکنان دانشگاه های  منطقه 4 کشور را از آن خود کرد.

این دوره از مسابقات طی دو روز در روزهای 13 و14 آبان ماه به میزبانی دانشگاه دامغان و با حضور شش تیم از  دانشگاه های صنعتی شاهرود ، سمنان ، بجنورد ، قوچان و دو تیم از دامغان برگزار شد .

در قسمت تیمی ، تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با غلبه بر حریفان به مقام قهرمانی دست یافت و در بخش انفرادی حسین یونسی از دانشگاه صنعتی شاهرود ، محمد شعبانی از بجنورد  و سعید پندار پور از دانشگاه صنعتی شاهرود در میان 24 بازیکن مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.