اخبار و رویدادها: مقام دوم زیر دریایی دانشگاه در دومین دوره مسابقات بین المللی امیرکبیر

مقام دوم زیر دریایی دانشگاه در دومین دوره مسابقات بین المللی امیرکبیر
یکشنبه ۹ آبان ۱۳۸۹- ۱۷:۳۰:۲۰

مقام دوم زیر دریایی دانشگاه در دومین دوره مسابقات بین المللی امیرکبیر

کسب مقام دوم زیر دریایی دانشگاه صنعتی شاهرود دردومین دوره مسابقات بین المللی امیرکبیر تیم 6 نفره RTS دانشگاه صنعتی شاهرود دردومین دوره مسابقات بین المللی امیرکبیر و سومین دوره ملی رباتیک خ

کسب مقام دوم زیر دریایی دانشگاه صنعتی شاهرود

دردومین دوره مسابقات بین المللی امیرکبیر

تیم 6 نفره RTS  دانشگاه صنعتی شاهرود دردومین دوره مسابقات بین المللی امیرکبیر و سومین دوره ملی رباتیک خوارزمی در لیگ زیردریایی مقام دوم  را به نام خود ثبت کرد.

در این دوره از مسابقات که با حضور هجده تیم داخلی و خارجی و به مدت چهار روز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران برگزار شد ، ربات زیردریایی RTS دانشگاه صنعتی شاهرود پس از تیم دانشگاه رازی کرمانشاه موفق به کسب مقام دوم شد.

این ربات زیردریایی مجهز به سیستم امدادرسان، نشانه گذاری، نمونه گیری از آب و قابلیت تصویربرداری است.

در مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور معاون وزارت صنایع و معادن و مسئولین وزارت علوم، لوح سپاس به تیم RTS دانشگاه صنعتی شاهرود اهدا شد.

امین ریگی، محمد جمشیدیان، محسن فلاح، محمدرضا چراغ پور، سعید طالبی و کاوه بابانژاد به راهنمایی دکتر علی سلیمانی ، تیم سازنده این ربات زبر دریایی را تشکیل می دهند.