اخبار و رویدادها: آغاز ساخت و بهره برداری از چندین پروژه مسکونی دانشگاه صنعتی شاهرود

آغاز ساخت و بهره برداری از چندین پروژه مسکونی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۹ آبان ۱۳۸۹- ۱۶:۵۸:۲۸

آغاز ساخت و بهره برداری از چندین پروژه مسکونی دانشگاه صنعتی شاهرود

آغاز ساخت و بهره برداری از چندین پروژه مسکونی

دانشگاه صنعتی شاهرود

تاکنون 70 واحد مسکونی از سوی شرکت تعاونی مسکن البرز کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود به کارکنان این دانشگاه واگذار شده است.

حسن علائی زاده مدیر عامل این شرکت تعاونی با اعلام این خبر گفت : همزمان با میلاد حضرت امام رضا علیه السلام کلنگ آغاز عملیات اجرایی پروژه 40 واحد مسکونی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه به زمین زده شد . وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه 40 واحدی به مساحت 4500 متر مربع و با اعتبار 15 میلیارد ریال در شهرک بهارستان شاهرود آغاز شده است .

علائی زاده همچنین از آغاز بهره برداری پروژه 30 واحدی شهرک بوستان این شرکت خبر داد و گفت : در هفته سوم آبان ماه و با حضور مهندس علی نیکزاد وزیر مسکن پروژه 30 واحدی واقع در شهرک بوستان شاهرود به بهره برداری خواهد رسید .

مدیر عامل شرکت تعاونی مسکن البرز کارکنان دانشگاه شاهرود گفت : این پروژه به مساحت 3500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد ریال بهره برداری و به مالکین آن واگذار می شود .

شایان ذکر است شرکت تعاونی مسکن البرز کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در سه سال متوالی به عنوان شرکت تعاونی برتر و نمونه استان از سوی وزارت تعاون برگزیده شده است و در حال حاضر یکصد واحد مسکونی دیگر نیز در دست احداث دارد .