اخبار و رویدادها: اجرای کنسرت موسیقی سنتی سایه ی خورشید در دانشگاه صنعتی شاهرود

اجرای کنسرت موسیقی سنتی سایه ی خورشید در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۹- ۱۶:۱۷:۲۱

اجرای کنسرت موسیقی سنتی سایه ی خورشید در دانشگاه صنعتی شاهرود

به همت کانون موسیقی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود، گروه موسیقی سنتی سایه ی خورشید به سرپرستی مجید درخشانی در تاریخ 11/8/89 در تالار شقایق های این دانشگاه به اجرای برنامه پرداخت.

این اجرا که آهنگ سازی آن نیز بر عهده مجید درخشانی بود، در دو بخش برگزار گردید و اعضای آن متشکل از مجید درخشانی (سرپرست ، آهنگساز و نوازنده تار) ، شاهو عندلیبی ( نوازنده نی) پوریا اخواص(آواز) ایوب صادقی نژاد(نوازنده تنبک) به اجرای قطعاتی در قالب چهار تصنیف در دستگاه شور و بیات اصفهان پرداختند.

لازم به ذکر است که در این کنسرت که با استقبال بیش از 1000 دانشجو  روبرو شد، جمعی از مسئولین شهرستان شاهرود و استان سمنان و همچنین هنرمندانی از استان و شهرستان به عنوان میهمان ویژه حضور داشت.

خاطر نشان می گردد که عواید حاصل از فروش بلیط این کنسرت از سوی کانون رهروان علی ، صرف امور خیریه می گردد.