اخبار و رویدادها: تشریح برنامه های شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

تشریح برنامه های شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۴ آبان ۱۳۸۹- ۰۹:۳۹:۱۷

تشریح برنامه های شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

برنامه های شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود در اولین جلسه شورای فرهنگی پس از آغاز سال تحصیلی جدید ، امروز سه شنبه 4 آبان ماه تشریح شد.

در ابتدای این جلسه دکتر مرادزاده رئیس دانشگاه ضمن تشکر از زحمات دکتر نیکوفرد در سمت معاونت دانشجویی و فرهنگی و تقدیر از دکتر شیخ به خاطر  قبول مسئولیت معاونت فرهنگی ، به ساختار و  ترکیب اعضای شورای فرهنگی دانشگاه اشاره  کرد و خواستار ارائه برنامه مدون و تقویم فرهنگی از سوی تشکل ها و اعضای شورا شد.

رئیس شورای فرهنگی دانشگاه همچنین با اشاره به ضرورت رعایت عفاف و پوشش مناسب در سطح دانشگاه ،بر لزوم نظارت مستمر معاونت فرهنگی و اجتماعی بر کلیه فعالیت های فرهنگی تشکل ها ، شورای فرهنگی دانشکده ها و انجمن های علمی تأکید کرد .

در ادامه دکتر رضا شیخ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به تشریح برنامه ها و سیاست های فرهنگی وزارت علوم و دانشگاه همچون سامان دهی اردوهای دانشجویی ، برگزاری دعاهای کمیل و ندبه همراه با فعالیت های ورزشی در اردوگاه فرهنگی تفریحی دهملاء ، ایجاد انگیزه لازم در دانشکده ها برای ارائه و اجرای تقویم فرهنگی ، فعال سازی خانه فرهنگ خوابگاه ها و ... پرداخت .

سپس هریک از اعضا نظرات و دیدگاه های خود را مطرح کردند .