اخبار و رویدادها: دومین دوره مسابقات موشک های آبی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین دوره مسابقات موشک های آبی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹- ۱۶:۳۰:۴۵

دومین دوره مسابقات موشک های آبی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین دوره مسابقات موشک های آبی دردانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین دوره مسابقات موشک های آبی در

دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین دوره مسابقات موشک های آبی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود . دکتر محمود رحیمی مدیر انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات با شرکت 13 تیم از دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه های همجوار از 10 الی 13 آبان ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار می شود.

وی افزود: افتتاحیه این دوره از مسابقات 10 آبان و رقابت ها روزهای 11 الی 13 آبان در سه بخش برد، هدف گیری و ارتفاع برگزار می گردد. رحیمی در مورد اهداف این مسابقه گفت: ایجاد خلاقیت علمی ، آشنایی دانشجویان با محاسبه نیروها و معادلات حرکت در پرواز، طراحی و ساخت عملی موشک از جمله اهداف این مسابقات است.

مدیر انجمن های علمی دانشگاه در پایان با اشاره به برگزاری کلاس های توجیهی و کارگاه آموزشی گفت: وب سایت دومین دوره مسابقات موشک های آبی به نشانی www.water-rocket.info  پاسخگوی علاقه مندان به این رقابت هاست.