اخبار و رویدادها: اولین کنفرانس مجازی ذخیره سازی زیرزمینی مواد هیدروکربوری

اولین کنفرانس مجازی ذخیره سازی زیرزمینی مواد هیدروکربوری
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹- ۱۵:۴۶:۵۷

اولین کنفرانس مجازی ذخیره سازی زیرزمینی مواد هیدروکربوری در مهرماه سال 1390 و با حمایت تعدادی از شرکت-های وابسته به وزارت نفت، مراکز دانشگاهی و پژوهشی داخل و خارج از کشور و با محوریت دانشگاه صنعتی شا

در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود:

اولین کنفرانس مجازی ذخیره­سازی زیرزمینی مواد هیدروکربوری

دکتر سید محمد اسماعیل جلالی

اولین کنفرانس مجازی ذخیره­سازی زیرزمینی مواد هیدروکربوری در مهر­ماه سال 1390 و با حمایت تعدادی از شرکت­های وابسته به وزارت نفت، مراکز دانشگاهی و پژوهشی داخل و خارج از کشور و با محوریت دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دکتر سید محمد اسماعیل جلالی مدیر دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شاهرود در مورد اهمیت و جایگاه این کنفرانس گفت: مجازی بودن و توسعه فضای سایبر و همگام بودن در مسیر دولت الکترونیک، کاهش هزینه ها، موضوع بسیار مهم و تخصصی و مورد نیاز کشور بویژه از دیدگاه پدافند غیر عامل و استقبال شرکت ها و دانشگاه های بزرگ داخل و خارجی در سطح وسیع از موضوع این کنفرانس از ویژگی ها و مشخصات کنفرانس مذکور است.

همچنین دکتر احمد رمضان زاده دبیر این کنفرانس گفت: مهم­ترین ویژگی برجسته و منحصر به فرد این کنفرانس، برگزاری در گستره­ی ملی، به صورت مجازی و با استفاده از زیرساخت­های الکترونیک است که انتظار می­رود گامی موثر در جهت فرهنگ­سازی استفاده از فضا­های مجازی و توسعه­ی خدمات الکترونیک باشد .

وی جایگاه مهم و تاثیرگذار ایران در صنعت نفت و گاز و لزوم حفظ و ارتقای آن در عرصه­ی اقتصاد جهانی ، اهمیت فناوری احداث و بهره­برداری از مخازن عظیم زیرزمینی به عنوان یکی از الزامات اصلی صنعت نفت و گاز، وابستگی صنایع و مراکز صنعتی و جمعیتی به مواد هیدروکربوری، اهمیت ذخیره­سازی از دیدگاه پدافند غیرعامل و آمایش سرزمین را نیز از دلایل اهمیت دوچندان این کنفرانس ذکر کرد .

شایان ذکر است وب سایت اولین کنفرانس مجازی ذخیره سازی زیرزمینی مواد هیدروکربوری به نشانیwww.icush2011.shahroodut.ac.irازتاریخ ۱۰ مهرماه سال جاری به صورت رسمی آغاز به کار نموده است.