اخبار و رویدادها: برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع ) از سوی اداره کل امور فرهنگی

برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع ) از سوی اداره کل امور فرهنگی
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۸۹- ۱۱:۳۶:۵۲

برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع ) از سوی اداره کل امور فرهنگی

به مناسبت ولادت امام رضا (ع) و بزرگداشت دهه کرامت جشنی به همت کانون حج و زیارت اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

در این برنامه که در تاریخ 27/7/89 در محل تالار شقایقهای دانشگاه برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد نعیم آبادی از مدرسین حوزه و دانشگاه به تبیین مقام امام رضا(ع) پرداخت. در ادامه مراسم تواشیح ، مولودی خوانی، مسابقه اجرا و چند کلیپ پخش گردید.

گفتنی است در حاشیه برنامه و همزمان دو اثر هنری شامل  نقاشی مینیاتور ضامن آهو با مداد رنگی و تصویر گنبد امام رضا با رنگ روغن به دست دو تن از دانشجویان و از مدرسین برجسته کانون هنرهای تجسمی دانشگاه خلق گردید.

شایان ذکر است در این مراسم معنوی تصاویر ضریح مطهر امام رضا (ع) به صورت زنده از طریق شبکه اینترنت در سالن پخش شد.

گفتنی است در این برنامه بیش از 1300 دانشجو شرکت داشتند.