اخبار و رویدادها: تشکیل اولین جلسه کارگروه راهبردی استقرار اتوماسیون اداری دانشگاه صنعتی

تشکیل اولین جلسه کارگروه راهبردی استقرار اتوماسیون اداری دانشگاه صنعتی
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹- ۱۱:۳۰:۱۲

تشکیل اولین جلسه کارگروه راهبردی استقرار اتوماسیون اداری دانشگاه صنعتی

اولین جلسه کارگروه راهبردی استقرار اتوماسیون اداری دانشگاه صنعتی شاهرود یکشنبه 18 مهرماه به ریاست دکتر محمد علی مولائی معاون اداری و مالی و با حضور اعضاء در محل دفتر معاونت اداری و مالی تشکیل شد.

تشکیل اولین جلسه کارگروه راهبردی استقرار اتوماسیون اداری دانشگاه صنعتی شاهرود

در این نشست دکتر مولائی با اشاره به عزم جدی دانشگاه جهت استقرار کامل اتوماسیون اداری بر مهندسی مجدد فرایندها به عنوان یک ضرورت و نیاز اساسی تاکید کرد.

در ادامه دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن ادغام دو موضوع مهم اتوماسیون اداری و مهندسی مجدد فرآیندها ، خواستار استمرار و پیگیری امور تا حصول کامل نتیجه شد. سپس هر یک از اعضاء ضمن ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود را مطرح کردند.

اطلاع رسانی و زمینه سازی برای آمادگی کاربران، آموزش و توجیه مدیران ارشد و میانی، دعوت از نمایندگان شرکت طراح نرم افزار جهت تشریح ویژگی های مشخصات سیستم از موضوعات مورد بحث در این نشست بود.