اخبار و رویدادها: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می کند:

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می کند:
پنج شنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۹- ۱۶:۲۰:۱۰

اخبار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود جشن خجسته میلاد حضرت معصومه (س) کریمه اهل البیت در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه صنعتی شاهرود بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می گردد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می کند:

بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می گردد.

سخنران : حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای نظری

مداح : آقای سید حسین موسوی

زمان : 16/7/1389 ساعت 18:30

به مناسبت شب میلاد  حضرت معصومه(س) و روز دختر، جلسه پرسش و پاسخ با حضور سرکار خانم زهیری، استاد حوزه و دانشگاه، در خوابگاه هفت تیر(سالن حجاب) دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.در ابتدای جلسه مداحی و مسابقه برگزار می شود و سپس سرکار خانم زهیری پیرامون اعتماد در روابط بحث می کنند. این برنامه در تاریخ 16/7/1389 همزمان با شب میلاد از ساعت 19 الی 22 برگزار می شود.

جلسه پرسش و پاسخ و مشاوره از تاریخ 17/7/1389 تا پایان ترم هر هفته جمعه و شنبه شب

این جلسات با حضور خانم دکتر طباطبایی، استاد دانشگاه، در خوابگاه هفت تیر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

موضوعات مشاوره: جوان و عفت، گدایی مهر و محبت، زندگی خوابگاهی و تعامل با هم اتاقی.

جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور جناب آقای دکتر فراتی با موضوع جریانهای فکری و سیاسی حوزه علمیه قم در مورخ 19/7/1389 در ساعت 18:30 برگزار می شود.

مراسمی در تالار شقایقها در مورخ  20/7/1389 بعد از نماز مغرب و عشاء  با حضور جناب آقای دکتر حبشی با موضوع مسائل قبل از ازدواج(روابط دختر و پسر)  برگزار می گردد.